Inte alla chips i påsen



Vem E han på bilden o vart e B King??? Alla tips e välkomna

Snett?? Rakt??

B King.......


Övar inför kvällen



fANE nu när man har tömt barskåpet så börjar man ju fundera lite på vad man ska köra på golvet ilkväll. Så slösurfa lite o hitta den här, man har ju övat nu ett tag så den sitter ju som en smäck. Jag kan ju om jag vill, så den här blire på golvet ikväll oså azz.

BB Kings

Kryssning o Utgång på Ingång

Nu äre ju bloggmys med Sveriges andra bloggare oså. Med chips och bullar, innan kryssning. Det blir ju rent ikväll med i hytten oså, Vi har bira-hytt. Alltså man får 5 heineken och sourcream chirre o jordnötter o kortlek på sängen när man kommer in. Så jävla fräscht.



Måste ladda nu. Sene ska ja tömma farsans barskåp innan jag går ut bara. Det blir ju å fylla upp luckerna med vatten. Spetsa colan lite nu innan, man e ju lite snurri i colan. he he ordvits oså.

BB Kings


Bloggen hackad

Någon har hackat sig in på bloggen och på mailen och använder vårat namn. Beklagar om ni fått något eller sett något som verkar misstänkt. Vi vet vem det är kommer plocka dom snart. Så det är lugnt!

Mycket arga och besvikna BB KINGS.

Dagens uthängning




BB Kings får BARA ont i huvet.


Jonas "Monstret" Gustafsson

FAN DET GÅR BARA UTFÖR.


Fane härom natten när man tacka alla finnar efter matchen fick man ju blåser på händerna. Så nu blire o sova med tandkräm både på finnarna i fejjan och blåserna på händerna. Inte najs asså. O ändå e man bara bänkvärmare. Det blir ju bron nu. Faste först ska jag handla Colgate, man vill ju inte va ofräsch liksom oså typ såhär asså.

// Jonas "Monstret" Gustafsson

Sexiest ass of the year



Härmed inleder vi en ny tävling (Då Henke var DOMINANT i den första (inte avslutad än): Sexiest ass of the year.
Här har vi den första tävlande. Loui Eriksson! Skicka in era bidrag eller ring 0704147602.

Tjingelinglongplingingenjplongnentjingen

BB Kings

VI MÅR BARA ILLA

Finns det ingen som har brallan i byxan?


Just smeting right on the money



Nytt i garderoben:
Fanee nätshoppa lite såhär på eftermiddagen. Åe klicka heme så jävla fräscha braller från tradera. Aa ni ser ju själva azz. Så jäla schysst passform, fifan. 2 die 4.

Nu blire bira med grabbarna o smirnoffi iciy! faan tänkte köra en vit torsdag men skenet bedrar äpplet faller inte långt från trädet o biran rullar inte lika bra om den e tom som farsan skulle sagt. Blir kanske ett fylleinlägg sen, sen blire o gråta ett skvätt för OS rinner ju mot sin slut.


Fane har inget GROGGVIRKE hemma men det blir ju rent ikväll. Supa som fan med grabbarna blire ju. Fane plånkan ekar ju tom fick ingen lön, tack vare biran. Mene man får ju välja sina krig azz.



Fane, så jävla synd att man inte har nå virke hemma. Men man e ju ung så det blir ju fler gånger oså.





Ome mane kanske skulle skotta taket innan man drar ut med grabbarna. Kan ju bli lite känsligt oså.



Så JÄLA typiskt att vodka ska komma med en ny smak nu när det ekar tomt. Trodde inte att Dan kunde bli värre.



Såhär kan man summera min dag, biiiira, vin o SNACKS. Så jävla fräscht i vårsolen. Med varmare vindar oså.

Vi checkar ut!

BB Kings

OS HOCKEY SVERIGE

Det är med stor sorg och beklagelse vi skriver detta inlägg. För känsligt för att gå in på detaljer.


SKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är inte så stor idé för andra lirare o skicka in bidrag till Sexiest iceman of the year. KINDAAAH HARD 2 COMPEEEEEEEEEAT WITH THHHHHAT. Hoppas henke reser sig snabbt efter nattens bravader. Vi tror på dig!!!!! Call us whenever u want. Vi e här för dig!


BB Kings

Man ska inte stå o pissa mig på ryggen o sen låtsas som att det regnar, det e I N G E N bra idé.....


(Chillar liiite med grabbarna där bak)


Att du har suttit inne längre tid än Seth det är väl bara bevis för att det krävs lite intelligens för att hålla sig på utsidan, eller hur? Det är ganska duuumt o hamna i fängelse, ere inte?????


BRA då e alla här, då tar vi o gör det vi har kommit hit för tycker jag. Man ska inte stå o pissa mig på ryggen o sen låtsas som att det regnar, det e INGEN BRA IDÉEEEEEEEE!!!!!!!! Eller hur?


Fortsättning följer..................................................'



BB Kings


Fler utdrag ur Markus Månssons dagbok

Nu medan vi har Markus Månssons dagbok i säkert förvar är det ju BARA o passa på. Så här bjuder vi på del 2.

Utdrag 2 ur Markus Månssons dagbok:

Vinglar in odräglig lika härlig som vanligt. Har varit nog med ärlig genom kvällen som varit, har druckit alldeles för mycket tyckte folket på festen. Dags att dra, dags att packa ihop och packa ner lite mer, fakka ur som en tok. Jag börja skrika och svinga och springa runt i en ring, jag välte byrån i farten och fatta fan ingenting. Och sen på vägen genom dörren ramlade jag ut i rabatten, så med trasiga kläder vingla jag ut där i natten. Mitt enda mål där var att få med den där bruden med brösten från festen, förresten jag va inte ledsen. För inte långt efter incidenten i huset var jag på krogen i ruset och mingla runt där bland tusen. För vid baren erfaren stod jag i vimlet och dreggla tog på en stjärt, 'jag vill ha den', sa jag och fick mig en slägga. Smack. Sen blev det natt i minst en kvart och sen när ja vaknade till 'Hur är det fatt?' fråga en tjej
Jag svara 'Jo det är chill! Hur skulle de va me en öl?' hon svara 'Tack det är bra! Är här med killen hämtar jackan och så ska vi nog dra' 'Du kan dra!' svara jag och stappla inåt mot golvet där rappen spelas från tolvor och brudar dansar runt om mig. Shit man, jag var Usher där ett tag. Jag dansa hetast och grymmast och jag var bäst tyckte ja! Jag gled fumligt fram till första bruden jag såg. Hon titta snett på min dans och dansa snabbt därfrån!!!!!!!!!!!!

TO BE CONTINUED........................ STAY TUNED!

BB KINGS The once the onlies.

Granath

Vi märkte att uppståndelsen kring tävlingen om att bli Sexiest iceman of the year var massiv! Ett j ä v l a tryck azz. Pga detta, var vi tvugna att smeta bort den ena kandidaten Elias Granath då många ansåg att han inte platsa. Vi beklagar detta, det kommer inte att hända igen! Men, vill man inte följa kampen behöver man inte läsa. Ingen tvingar er att läsa! Vi e glada om ni läser.

PEACE OUT A-TOWN


BB Kings


Har du inget på hyllan??


BB Kings

Är ketchup en grönsak????



Asså man skulle ju ljuga om man sa att man inte ville flytta hit. Pajala när det är som bäst! Fatta man skulle ju kunna åka skidor 10 av 12 månader om året, riktigt najs. Man måste ju få drömma..........

Peace out

BB Kings

Egon, han skulle fylla fem år nästa dag, för han var fyra..............år



Skönt o se att man har såna jävla LÄSARE!!!!!!!!!!!!!!! Med denna man i spetsen!! Lyckorus.

Keep in touch

BB Kings

Kringeljakten

Många och BB Kings undrar om de som sätter kringlerna, till lirarna i sportklubben, i LT verkligen SER matchen, det är en fråga vi alla ställer oss och vi får aldrig något svar. Ja menar, om Jens Olsson får 34 kringlor varje match, e det ju nått som inte står riktigt rätt till. Lirare som bänkar hela matchen får även kringlor. Vad e det för stil?  Idag tog BB Kings sakerna i egna händer och ringde LT, det var 9 timmars telefonkö, vi gissar på att de två anställda på tidningen sitter fast i kollektivtrafiken.

Vi valde att inte vänta 9 timmar då B King skulle iväg på drejeri och andra B King skulle på husvisning i Majkala ( Majkala ligger strax norr om Pajala, Majkala slog nämligen rekord idag, då det var MINUS 44 grader där, B King vart då ruggigt sugen på att flytta dit, därav husvisningen).

Vi håller det hela under is (under Majkala) ett tag och återkommer när vi fått ett svar från THE BUSY PEOPLE AT LT.



Jens Olsson tränger sig fram.

BB Kings


BB Kings hitta Markus Månssons dagbok:

DAGENS UTHÄNGNING:

Utdrag ur dagboken:

Vem är det, vem är hon och vem fan är du? Är det någon mer än jag som bara fuckar ur? Vad fan fattar ingenting, vad har ni gjort med mej? Jag bara vila någon timme, vad är du för tjej? Och hey, vad är klockan och var är jag nånstans? Vem är Sockan, vad är det för namn? Ska jag upp? Nej det skulle jag inte. Lika bra att sitta kvar, för jag var nog inte kapabel att va den där hurtiga killen. Jag har stora problem med hela kroppens sinnen och mitt kassa minne, Markus skärp dig nu. Du är förebild tänk RFSU. Och du förresten det här är fööööörfesten, hur hade du tänkt att så här sänkt kunna klara resten? Jag är finne, dricker spriten med sked säger killen som har tretton öl men däcka på tre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men till slut kom jag ut jag ba vingla runt. Jag har 2 olika skor det här va himla skumt. Det är så här att man lär sig nog aldrig av felen, men man spelar spelet efter spelets trevliga regler. För man vet har man levt på makaroner en vecka - ska det inte mycket till för man ska stupa och däcka. Tänker nu får det räcka eller ge mej en sexa och jag har ju faktiskt köpt öl som jag borde knäcka, ingenting får lämnas ingenting får ges bort ingenting får slängas allting måste ner fort. Rätt sort spelar ingen roll ge mig nått jag har fått nått smått irriterande men gott
som jag dricker innan jag ska in på stället. Men ska jag va ärlig blir det nog fyllecellen innan krogen stänger, fy fan hur kan det bli så vilt och nu jiddrar vakten säger snälla kan du stå still!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO BE CONTINUED......................

BB Kings


Suicide bomb



ROBERT, Robert för helvete det där e ju Åses bil!!!! GÖM DIG!!!!!!!!




BB Kings

vem E han på bilden? O vart e handen egentligen påväg?


Va i helvete håller dom på med:

Ifall bilden e tagen på förra rådjursjakten, på Södertälje IP eller på en casting för att bli nästa Pippi Långstrump är änsålänge inte specifiserat. Å vart i helvete har han köpt brillerna? Man blir ju inte annat än sugen.

BB Kings laddar för att komma med i nästa OS, vilken gren det blir och ifall det blir vinter eller sommar OS är dock oklart. Häng med här på bloggen för simpla tips om hur du också kan komma med o få tävla. Eller i alla fall vinna kringeljakten i LT.

Kärlek Respekt
BB Kings

Skön.....................................................T



BB Kings

JULKLAPPSTIPS

Dags för julklappstips, det är ju snart jul!


Kub, Vem behöver inte en kub?




Fakesnö, Vem behöver INTE fakesnö?



Getty Domeins skiva, Vem behöver inte Getty Domeins skiva?

God jul o Gott nytt år o God fortsättning önskar:

BB Kings

Rättelse

Hallå kära läsare!! Ber så hemskt mycket om ursäkt för tidigare inlägg... om nån känner sig förolämpad säg till!! Men till saken då, det var tydligen inte i Botkyrka det hände. Så, bra, nu vet ni!

Keep it real











BB KING

Ladddda......

Asså va fan.......... har ju helt glömt bort att det är lill lördag imorgon. Måste ju börja ladda nu typ. Tänkte dra ihop ett gäng o lira lite hockey. Känna på gummit med nya stickan. Tror att den e finfin men man vet ju liksom inte förens man testat. Vet inte om vi ska lira här eller i Botkyrka kanske...... har hört att det är där de händer??? Nån som vet nått??

Aja sen blire i alla fall OS o biiira all night long. Vill inte bestämma för mycket liksom. Ta kvällen lite som den kommer.....

Bjuder på en skön låt också. Lyssna o njuuuuuuuuuut..........





Pusss

BB Kings The once the onlies

Nu lyssnar ni på mig o gör som jag säger



Jag trodde inte man kunde va så jävla dum så man kör genom hela stan med en stulen flyktbil, men det kunde man tydligen din jävla pajas?????????
KÄFTEN nu båda två!!!!!! Står o tjattrar som två påtända ekorrar, vad e det för jävla nivååå??? Vi vet inte hur snutarna kan veta det här, vi vet bara ATT dom gör det. Nu lyssnar ni på mig o gör PRECIS som jag säger, från o med NU gör ingen här nånting ensam längre, sova pissa äta skita I DON'T GIVE A FUCK, minsta märkliga beteende från nån o jag vill veta det DIREKT...................................................

Fortsättning följer............

BB Kings

Ord känns överflödiga 2




BB Kings

Ord känns överflödiga



Tänker lite så här....... behöver vi skriva så mycket????? Nae just precis, behövde ju inte det!!!
Bilden får tala!

BB Kings

Hooorunge....


Behöver jag förklara det här för dig??? VAA? Men då gör jag det så där IN I HELVETELÅNGSAMT så att till och med du förstår!!!!!!!!            Felix.. Va händer om snuten får syn på kärran å plockar in oss innan vi ens har börjat?? Tror du att det kommer få oss att bli klara i tid???...................... VAA???!!!........

To be continued.......

BB Kings

Flingsalt e det nya svarta

Nytt på teknikhyllan:



Tjacka ny pulsmätare idag. Så Jäla bra o ha. Ser ju dessutom nästan ut som en klocka fan, piffar ju upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst. Till denna matchar jag helst gråa skinnhängselbyxor.



BB kings

SKIIIICKA DOOOOOSAAAAN



BB Kings.
vilka EEEEEEEEEEEEEEEEEEE dom på bilden????

Hhhmmmmmmmm......

JA va fan, har hon redan druckit tpp biiran?? Har hon låtit dom stå o bli alldeles så där ljumna ??? Tar hon en juice näre finns biira, corona o heiniken visserligen, men ni hörde rätt folket, biira är ändå alltid biira... Varför äre inte norrlands o var e dooooosan??  Är det bara ännu ett desperat försök till o hinna bli smällfet till beach 10????

OCH FRAMFÖR ALLT VEM E HON???????

ALLA TIPS ÄR VÄLKOMNA O DET BÖRJAR BLI BRÅTTOM...... MEN VA INTE OROLIGA VI SKA LÖSA DET HÄR!!!






BB Kings simply the best

Hmm 2.......



......... vem E hon på bilden???? Å varför står det ytterliggare två bira framför henne, Corona o Heineken dessutom. Å varför dricker hon juice?????????? Mysteriet fortsätter o vi har inte ens kommit en bit på vägen! Hur ska detta sluta, man blir ju inte annat än orolig............

BB Kings

Chiiiiilllar lite bara






BB Kings the once the onlies

???????????????????? stäng dörreeeeeeeen



Din dumma lilla jävla horunge, ställer du en stulen bil utanför min krog???? va??????
Ska du dra snuten efter oss innan vi ens har börjat, e det så du tänker???


............ Fortstättning följer

BB Kings

Bonde söker fru............



......... BONDE SÖKER FRUUU PÅ BORTA STÅÅÅ BONDE SÖKER FRU PÅ BORTA STÅÅ BONDE SÖKER FRU BONDE SÖKER FRU JA BONDE SÖKER FRU PÅ BORTA STÅÅÅÅÅÅ

BB Kings.

Stekare och allt vanligt folk, hej på er

Mitt namn är Carl Weine Winderprins och bor mitt i den lokala stadsdelen Östermalm i stockholm!

Bor i en simpel lägenhet med 10 rum och kök....

5 korta svar på alla mail och frågor jag har fått in från er vanligt folk...

Gillar : ostron och bibloteksgatan

Ogillar : Ostron med för mkt salt i

Hänger helst på sommaren : båstad eller viiiiiiiisby såklart alternativt vid pappas sommar hus strax norr om monaco...

Klädstil : onödigt dryt

Måtto för livet : spendera så väcker de tigern i dig

Såååå nu vet ni lite mer om mig....

Den senaste tiden har folk kommit fram till mig när ajg varit ute på stureplan och frågat om den nya chixo målningen som jag har köpt av Claes Van Shawfs!

äääääh många väldigt dryga, en del lite kluriga men en oftast mkt schööna konstateranden....

Många säger direkt azzå vilket kap du har gjort och andra är ju lite avenshuuka och säger varför köpte du den...

Azzå den anledningen jag hade för att köpa den var att jag vart tvungen att göra av med pengar, ni hörde rätt, göra av med pengar..

Åker till Jawozittzi imorn, en liten ö bredvid mauritius ska bli så otrligt schöönt och slippa allt och alla här hemma...

Speciellt den äckliga snön som shiitade ner mina nya italienska 57er från södra rom.... ibland blir man bra arg vaa

 

Nej mashinen står redo på bromma så dags och gliiida dit...... hehe

hehe

ses och hörs från mauritius....

ps. kanske smäller upp en bild på chrilles blogg om ni har tur



Tog en bild ifrån machinen på huset där vi spenderar vår vacasion


Besöksrekord!!!

Beskösrekord idag igen, kul att så många har hittat hit. Vet inte om det beror på gästblogarn, stekarn kanske eller att bara det att bloggen har allt. O idag funkar till o med statistiken. De bara fuckade ju igår!!

Hoppas även att Musse o Ruune e här för att stanna!



600 000 unika besökare. Nemen...............

Nu blire en återställare, kommer aldrig palla trycket ikväll annars. Biira o OS me grabbarna. Kan bli en grillbricka också..

Signing out

BB Kings

Stekarn, återkommande punkt

Dagens:


............................. känns som det är lite överkurs 03.03. känns som han får berätta själv imorn! ja säger bara en sak o det är, håll ögonen öppna!!!!!!

BB Kings


b...br.......BRUNK!

PASS PÅ! GÄSTBLOGGAREEEE I FARTEN... hej!!

HEEJ
PASS PÅ!
Heej
gal1

GÄSTBLOGGAREEEE

taggar ut....SLUT!
fred..

Ba smeta upp den rätt upp i klykan



GLömde o säga att jag köpte ny sticka idag!! (slog sönder nåra busskurer med den förra, dålig kvalle så jag bytte till easter, eeh easton) Fane, va ju sponsrad av victor.. eeh vector (e lite foll) förut, innan jag börjar dricka bira vill säga. Nu ere en ren principsak! Man får välja sina krig. Känns som att det e så jövla bra flex i den. Och det är ju komposit. Dyr så langa cashen om ni ska ha en likadan!!! PS. Snor dyr

http://www.prisjakt.nu

BB Kings

Ruune på fjället tipsar



Hockegtygodis.

Fan e lotite fullg nu. Fylleinlägg alltså. Fane körde n regnbåge idag, nyu färg på varje st'lle. Det var mycket HMB idag asså (Hängde Mycket i Baren) Men tro inte att ja e klar för kvällen. Så fan heller. bLIr ju en whiskeypinne på det hä asså. Famous Grouse! det är där det händer. wazzah.


Sveriges största blogg



Dagens statistik på bloggen. Kul att det är så massivt tryck. Asså månaderna ba fuckar på bilden, det är ju fan Januari nu.

WHAT A SAVE!!!



What a save man!!!!

BB Kings

Lena BH




BB Kings

"Vi börjar tappa....."

"Fan vi börjar redan tappa på bloggen........................"
"Lördagsfräckis?.................... Kan du söka på fräckisar?"

Det börjar gå utför


Utför va ordet.


BB Kings

Våga Fråga

Efter ett stort pådrag med många inblandade på redaktionen har vi valt ut frågor som majoriteten av er läsare har ställt. (Redan dags för frågestund på bloggen märker vi, det har ju varit ett sådant massivt tryyck)

Hur håller ni er i form?

Häller menar ni väl? Vi gör iallafall det när vi bakar. Vi häller smeten i formen. Blir det för mycket smet, använder vi plåt. Simpelt tips från oss till er.

Ny rad o ny fråga

Hur får man så tight ass?

Hehe smickrande.. Men, man sitter väl mycket på det.

Ny rad o ny fråga

Hur gör man banansylt?

Simpelt. Fråga Getty Domein.

Ny rad o ny fråga

Vad är det bästa med att vara Sveriges största bloggare?

Alla goodiebags. Å premiärfester.

Ny rad o ny fråga

Känner ni att ni har fått många nya vänner nu när ni har blivit så stora, alltså gamla vänner som kommer tillbaka?

Nej asså vi vet vilka som är våra sanna vänner oså.

Ny rad o ny fråga

Hur långa är ni och vad vad väger ni?

1.23 cm 98 kg samt 1.2 cm 234 hg

Ny rad o ny fråga

Hur går man snyggt i höjdklackat?

Man går inte i högklackat. Simpelt konstaterande

Ny rad o ny fråga

Ska köpa en ny micro, har ni något tips om vilken som e bäst? Vad har ni för märke på er micro?

Eh, värmer mest på grillen. Grilltips: Weber deluxe. Helt klart.

Ny rad o en sista fråga

Ni kopierar från andra bloggar, har jag hört, stämmer det?

Sysslar inte med sån skit, visste inte att vi hade en läcka i systemet.

Ny rad o ny fråga

Emma var tydligen försvunnen ett tag tidigare ikväll, har ni hittat henne?

Ja asså hon försvann från donken. Drog en plus meny oså. Men hon satt på taket o tog en cigg o nåra bira bara. Så det är lugna puckar nu. Men det var en pers asså! Fiiiiifan, mycket skumma typer på parkeringen. hehe. Kallt också. Förjävligt. Råkade ta sommarskorna också, blött i dojjan. Ruggig missbedömning.

nY rad o ny fråga

Pest eller kolera. Aldrig mer dricka biiiira eller aldrig mer äta cheezedoodles? Vad blir det?

Asså måste vi välja?

Ny rad o den sista frågan

Vad hade ni för betyg i nian?

Va?








BB Kings The once the onlies checking out for the recordsz


Head and shoulders knees and toes knees and toes........



Head and shoulders, väcker tigern i dig!
(Hittade ingen större bild)

BB Kings


HBB - Hänga m. Bira i Baren

Tjacka ny klotgrill idag. Weber. Fräsch. Nu blire grillbricka med grabbarna. Biiira chips o hockey sen. Det hela får en heeelt ny innerbörd! Fiiifan va läckert. Checkt.



BB Kings


Dags för summering!

Summering av melodifestival avsnitt 3:
För Jävla illa.
Punkt.

BB Kings signing out


Vi måste ha ett jävligt bra inlägg

DAGENS uthängning:


vem E han på bilden??????

BB Kings


Spännis

Hallå där mannen, vet att du väntat hela året men nu får du denna som plåster på såret.
Du dundrar in försent, riktigt klent.
En diva du är alla dar du tror att du e en riktig star.
Du springer på bandet på landet o åker cross o larsa e boss.
Kan inte va lätt o hänga med oss när det nu plötsligt e vi som e din boss.
Så nu får du denna, vet dock inte hur du kommer känna.
Men det är en risk vi tar, du e ju en riktig STAR!!!!!!!!!!!!!!!!



Vilken jääla king.



The OnCE The onlIES: BB Kings

OM JA INTE KAN LITA PÅ DIG:



BB Kings

Mäss



Fick precis ett EM EM MÄSS.. Visar att Sarina e på G också.. Skicka biiiiiiran o dosan

FK

Fan det är nu det är FK, förkrööök asså. Så jävla fräscht med bira och cheezedoodles! !!Grundar inför kvällen med en jääävla massa groggvirke ett jäääääävla drag fiiiiiifan va gott med biira. Fan The strip ikväll asså, så jävla soft. Blïr lätt BB=Bira i Baren. Blir nog ett fylleinlägg ikväll också. Om vi inte däckar innan vi kommer hem. Brukar alltid bli så att det blir lite för mycket av det goda Fan förra häljen vackna ja i en bil asså i backlukan. Fan redan litneee fulll. Det börjar tsa säg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prillan e inne o biiiiiran e knäckt! Nu åker vi!!!!! Bil asså. DD!!! (Drink and drivE)

PEACE OUT

BB kINGS




The Strip

Hmm...

När man hittar den här bilden blir man ju lite orolig.................


............... Vad är det jag ser??????? Å vem är hon på bilden? Å varför står det två bärs framför henne? Å varför är det Carlsberg och inte Norrlands..... Frågorna är många o svaren få. Mysteriet fortsätter, är det ett desperat försök att följa med trenden att bli smällfet till beach 2010? Vi vet inte, följ med här på bloggen när vi försöker lösa detta mysterium!!

BB Kings

Tillbaka

Ni kan vara lugna, jag e tillbaka!!!!! Drejerit drog ut på tiden och det var så jäkla snöigt i spåret när jag skulle hem så det tog en stund. Men nu är det lugnt.

Kampen om att bli smällfeta går såklart vidare, hörde från B King att hon drog en semla o en calzone innan middan idag. Hon säger att det går lättare o äta mer då, men jag vet inte.... Låter dock ganska logiskt. 

Det är många som har en massa frågor till oss o vi kommmer såklart svara på så många som möjligt och tänkte börja med att välja ut en till "våga fråga" lite senare i afton.

Någonting annat som jag märkt är all uppståndelse som blivit kring bloggen, kul förstås.
O en dag som denna märker man verkligen av hur det är att ha en av Sveriges största bloggar. Fans som kommer fram på stan o sånt, men jag antar att det är så när man har sveriges största blogg. Så var inte rädda för att säga hej om ni ser oss på stan!

BB Kings

Wanted

B King har inte slängt upp nått inlägg på ett jÄävla tag nu. E det nån som har sett en tjej på 2 meter med svart långt hår o lugg på stan? Kontakta mig! Man börjar ju bli lite orolig. Vet att hon skulle på drejeri men det borde ju fan va slut nu????????????????????????

Ciao!
B(!) King

"Must have"



Detta är vad jag kallar ett solklart "Must have" inför våren. Färgen gör inte bara att man ser ut som en härlig julgris utan även den framhäver det allra bästa. Till dessa "byxor" matchar jag med en kamelbrun rock som når till marken och öronmuffar. Knästrumpor är även snyggt till för att göra det hela lite festligare. Frågan är bara om den outfiten passar på S I N G E L M I N G E L???????

BB Kings

Nytt i garderoben



Köpte nya tjurboots idag, så jäävla fräscha. Det enda paret som fanns så nu blir jag ensam om dessa skönheter, känns så jävla fräscht till våren. 

Känns som om vi svär uta ba faan i bloggen. Helvete..

Be cool stay in school

BB Kings

Håll öron o ögon öppna......

.... För det är dags för SINGEMINGEL på Stanleys bar! The place to be.

Grabba biran nu jävlar köör vi! Efter blir det fan lätt asså en mosbricka på Sibylla.



Dagens outfit på köpet: Byxor: prasselbyxor i en lätt ton av gräddvit, Logg. Tröja: Oversize hoodie Flash. Skor: Inga. Strumpor: Ica Maxi. Prasselbycksor är det nya svarta!

Signing out
BB Kings

a a a aaa rapataack!

http://www.youtube.com/watch?v=5l2YjkaGtKo

Tillägnad våran kära vän Carina Berg!

BB Kings

Profile 2

Detta är ingen som man hittar så ofta, en på miljonet tror jag närmare bestämt att det var. Så när man väl hittat henne får man inte tappa bort henne! Om hon inte är på en weekend i Prag eller och fikar så är hon troligtvis ute och tränar. Löpning på sommaren och skidåkning på vintern är nämligen en utav hennes stora passioner i livet. Skidåkningen har gått väldigt bra i vinter så har du vart ute har du säkert sett henne komma farande.... Hälsovecka 365 dagar om året snackar vi här!!

Framtids planerna är en så länge lite oklara men det lutar ju åt en karriär inom buss eller varför inte pendeltågs trafiken. Då åka buss är någonting hon hemskt gärna gör.. eller? Hon tycker att det är viktigt I alla fall, Annars kan hon ju alltid falla tillbaka på sitt lysande litteratur intresse då hon är en utav grundarna i bokklubben, som förövrigt är väldigt populär.

Med henne vet man aldrig riktigt vad som kan hända och det kommer ni att få se prov av här på bloggen. Hon är en sån riktig stjärna som man önskar att alla fick träffa nån gång.

När hon inte pluggar som ett djur i skolan har hon siktet inställt på en mörk skönhet med vind i håret. Det är delvis han som gör att hon orkar med vardagen. Då det var hon som intrucerade mig för linsgrytan har hennes intresse för den svalnat en aning men det kompencerar hon med att trycka andra klassiker i matväg, vilka får ni se va det lider..

Hon är inte en sån som äter en chokladbit bara så där utan hon e mest en frukt tjej som inte tycker så mycket om sötsaker. Matkoma finns inte i hennes värld. Går man o fikar med henne är det en kopp grönt the som gäller och ingenting annat, hon släpper inte på sina principer. När det gäller kläder och sånt är det inte så noga för henne hon är mer typen som drar på sig kängorna och tar en promenad i skogen än tänker på hur hon ser ut.

Många vet säkert vem jag pratar om. Inte så konstigt med tanke på att jag har berättat lite för er om hennes mest karaktäristiska drag och vad som gör henne till den hon är. Hon kommer slänga upp inlägg som ingen kunnat ana. Som sagt en riktig stjärna, en sån som inte dyker upp hela tiden utan en en riktigt speciell som man får ta till vara på. Det är hon som gör dagarna lite eller ganska mycket bättre, livar upp stämningen med bara sin närvaro. Ja vem annars skulle det var om inte EMMA BULL LINDAHL!

P.s. Glöm inte att följa vår kamp om att bli smällfet till becah 2010!!

Puss & kram

Profil 1

Den här personen är ingen man hittar var som helst o framförallt inte under en sten. Det ska vara antingen i scaniarinken eller i åsgränd då. Möjligtvis även på Koi på Lilla torg i Malmö. Hon e som en chokladask, har man väl tagit en bit är det svårt att sluta. I framtiden satsar hon på en karriär som astronaut, men det finns även en plan B, Mattelärare på S:ta Ragnhild gymnasiet!

Hon slänger upp dom skönaste inläggen o kommentarerna när man som minst anar det. Det första hon gör när hon kommer till skolan e att leta upp LT för att se vad det står om sportklubben. Hon hatar allt som har med socker och bakelser att göra. Det är mycket sällan hon inmundigar dessa saker! Nu när jag tänker efter tror jag aldrig jag har sett henne äta en enda godis.......

I början av hennes tid på gymnasiet hade hon lite strul men att komma till ro.. Nu i efterhand när det inte är så längre, förstår vi helt klart vad orsaken var! Kärleken till hennes förra klasskamrat, den mörkhåriga killen som börjar på A. Nämner jag inga namn har jag inga namn nämnda. Såklart koncentrationen inte var på topp med en sån skönhet i klassen!!!!

Efter gymnasiet planerar hon att åka till Happaranda för att testa på ett liv som same! Då hon har sina rötter uppåt i landet har hon sedan ett par år känt en stark attraktion till att åka tillbaks o leva ett liv som en riktig norrlänning! O inte minst norrlänning, samerna o deras livsstil lockar mer än mycket för denna stjärna jag pratar om. Det är någonting med deras kläder och språket......

Ett annat intresse som hon brinner för är webbdesign, med Starnet i spetesen. Inte undra på att det är så populärt!!!!!!!

Kocken som ska laga maten på hennes bröllop har hon redan bokat. Det är nämligen ingen mindre än kocken för S:ta ragnhild och Igelsta gymnasiet. Då hon har en stark kärlek till maten i skolan. Jag vet redan vad huvudmenyn blir....... Linsgryta! Då jag vet att hon brinner för just denna rätt, och det inte bara A:s bytning av skola som har hjälpt henne med att få koncentrationen tillbaka, det är även denna Linsgryta!

Med hennes sköna attityd och oförutsägbara personlighet e hon en person som alla behöver i sitt liv! En person som kan förgylla vilka dagar som helst o få är så snälla som hon. Jag tror ni vet vem jag pratar om, ingen mindre än SARA BILL JONSSON!

PS. Jag vet en som har en secret crush i henne. Han bär ofta ryggsäck, jobbar extra på en affär i södertälje, möblerar soffor, har en röst som kan få vilken sten som helst att lyfta o är mystiskt lik en figur som mäter ca 1.20 över havet............ Bara Bill kan veta vem denna person är, och jag hoppas att du gör det för jag önskar att han får ta del av Linsgrytan på erat bröllop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Hör upp homez


Asså kan hon inte tjata lite mer om sin pings........?

Dags!!!



Dags för mig att kliva in igen!!

Snö är inget vi gillar och det bästa med FERRY e att han har en polare som firar segern med en burk BIRA.

För att göra det redan klara så mycket mer klart så visar jag härmed en bild på min "drömoutfit" har gjort ett kollage här hemma med olika drömaoutfiter och det här är ju en solklar etta, Marc by Marc Jacobs vårkollektion 2011 står för den (Den svarta mössan till piggar ju upp vilken tråkig vardagsoutfit som helst) Men den som väntar på nått gott............. O på tal om gott så väntar jag nu bara på att bli smällfet så att jag slipper fläkten till dräkten. Men det är aldrig ett problem!!!!!!!!!!

Snart kommer två separata inlägg som beskriver vi två profiler som skriver bloggen, BB Kings. Vi kommer att titta lite närmare på vad vi egentligen är för figuren. Så håll ögonen o även öronen öppna! Som sagt, snacket går redan på stan. Har hört att min kompanjon o kollega B King måste gå med luva för ansiktet (minst sagt) för att inte bli attackerad av PAPA PAPARAZZIS.

Keep it real!

BB Kings



Hört på stan...

..... att det ska snöa 20 centimeter till!!! Asså om det är ett skämt så är det inge kul inte annars heller för den delen......... Snart räcker det lite kan jag känna. Det har ju vart svin mycke snö sen i höstas eller nått, kom igen nu föö fan!!

Hahah Juste han som tog OS guld igår för Svergie på frågan hur känner du dig så svarar han: Jäkligt pissnödig... haha. Så att ni vet!

Hörs
BB Kings

Hände här då?

Ja jag måste säga att det är riktigt strongt o köra "det gör ont men går ändå" som bröllopssång..haha. Den förväntar man sig inte riktigt i det läget.

O jakten på att bli smällfet går ju som sagt vidare och alla tips och tankar är välkomna.. Kjelleman går riktigt fint har jag hört också. Och min fråga blir bra vart hittar man sumo dräkterna?? Lite dålig respons so far.. Men det är ju som sagt besöks rekord idag så jag hoppas att ni nya läsare slänger in en liten kommentar och fortsätter läsa!!

Annons pengarna bara rullar ju in....... Kul de med!!

JA, B King du skulle vart där det var ett riktigt moment! Tog en liten eftermiddas bira bara, inge fel i de.
Måste kila nu dock, hörs sen

Still going strong

BB Kings


Man blir ju.....

.... tårögd!

Fick precis ett sms av B King "Han brevid mig på bussen knäppte nyss en biiiiiira" Det är ju själva faan att man inte va där!

På tal om....

"Det gör ont men går ändå" Nordman-vandraren, bra låtval av bröllopslåt!

Tvungen att slänga upp ett inlägg när jag såg att den andra halvan av BB kings hade klivit in o levererat en sån titel då jag vet att det var hennes uppsikt.................................

Semelerna yr och jakten fortsätter på att bli smällfet till beach 10. Kom gärna med tips på hur vi kan påskynda denna process! Tänkte förskaffa mig varsinn sumodräkt till mig o anda BB kingen om man inte hinner bli smällfet. Det är ju som en fläkt man har till dräkten som sprutar in luft så den blir "uppblåsbar". Sjukt kul o fylla fläkten så den sprutar in helium, då kan man sväva runt som en härlig tjockis! Något att överväga... Om någon vet var man kan köpa dessa sumodräkter e jag tacksam om ni lämnar en kommentar.

Måste även säga att vi hade besöksrekord här på bloggen! Annonspengarna fortsätter att rulla in. Alltid kul o hoppas ni nya läsare stannar kvar!

Plikten kallar! Go strong! Glöm inte o knäcka en burkbira i soffan o kolla på OS inatt.

The ones and onlies: BB Kings


Det gör ont men går ändå

Hälsovecka på de här va..
Nej fan det blir ju å ladda inför kvällen nu! OS heela natten, o biira. Så jävla klockrent. Jobbigt dock att det är lite mitt i natten, men det är ju uppoffringar man får gör liksom....
 Hej!

BB Kings

Simpel fråga

Haru glejza grillkorven?

Igårmorsebitti



Känner att vi kör lite sommar tema på det här inlägget också. Tänk varma sena sommarkvällar med bira o grabbarna o grillning. Va precis o tjacka en ny riktigt fin kolgrill, känns bra att vara förberedd i år. Kan lova redan nu att det kommer bli ruggigt många corona o grill kvällar, mmm....... längtar *glad*. Känns riktigt bra nu när man inte behöver tänkta på figuren heller!!

Blev så hungrig nu i och med allt snack om bira o grillning att jag nog ska slänga på en macka på smörgåsgrillen. Och ja jag har en sån också. Fattar om ni tycker att har tillräckligt mycket saker o grillar o så men unnar mig extra mycket nu när ja kan. Mys. O det är med tanke på er läsare som inte kanske kan handla lika mycket som jag som jag inte berättar allt jag köper men ibland vill ni väl höra eller? Har ingen bild på grillen, ni får seden i sommar!

Checkar ut

BB Kings

Så himla knasigt det kan bli!

Idag när jag skulle cykla till affären så såg jag att min cykel inte stod utanför huset. Så jag gick till garaget för att kolla om den var där. Men när jag skulle öppna garageporten så märkte jag att den var låst! Så jag fick gå tillbaka hela vägen till porten och upp till lägenheten igen för att hämta nyckeln och sen gå ner och öppna garaget för att få ut min cykel!

Det är så kallt ute. Men snart blir det vår och varmare vindar, då blir det aldrig några sådana missbedömningar.

Råttet mågat



"Hur man blir smällfet till beach 2010" Redaktör Kjell ska berätta hur man går till väga för att bli smällfet lagom till 2010, helt rätt. Håll er uppdaterade här på bloggen för en uppföljning, vi hänger med! Gör det ni också! Börja ladda dagen till ära med en semla, eller några semlor för att vara korrekt. Varför bara äta en?

Laddar redan som faaan inför helgen. Då blir det bira med grabbarna. Har redan laddat upp med nåra plattor. Falcon den här gången, men det får fan duga aasså. Sen blire häng på centralbaren, lär bli en jäla massa bärs.. Så jäla skönt. Längtar till sommaren då blire ayia napa eller sunny beach med grabbarna fatta skönt o kröka soom faaaaan en hel vecka.

Keep in touch!

BB Kings

Inspiration

Dagens

Läsarna blir bara fler o fler hela tiden, kul! Såg även bland kommentarerna att ni ville ha en frågestund så det är bara köra på o fråga vad ni vill så säger vi till när de räcker. Svaren kommer på den gamla hederliga våga fråga på freda!!

Slänger upp en dagens outfit också.

Men nu blire att grunda me några biira inför kvällen... så jäla zugen.

BB Kings

Kvällsbira


Så jäla gott med bira. Fan ladda hela dan. Nu jääävlar kör vi! Norrlands o cheezedoodles. Skicka dooooosaaaan.
Klassiker! Så jäla klockrent!

BB Kings

Summering

Melodifestivalen 2010
Avsnitt 2

Öppningsnumret framfördes av tidigare nämnd Erik Saade. Vilken juvel! Han förde lacktightsen till en heeelt ny nivå. Kanske kunde han skippat duschen i slutet, för han va inte Michael Jackson.

Resten av kvällen e lite oklar.. Körde dom I en annan del av köping på svt? Simpel fråga bara. Byx-VM gick iallafall av stapeln ikväll och är en ny gren i Vinter-OS, dock inte i Vancouver. (Eller var det byxlös-VM ikväll?) Simpla konstateranden.

Måns, vi säger inget så har vi inget sagt.

O att Amy Diamond var 12 visste vi ju redan.

Tack! Vi checkar ut.

BB Kings

Veckans babe



När en blandning av Anders Bagge och Ica-Jerry (Praktikanten) dyker upp i
rutan en vanlig lördagskväll blir man ju bra lycklig.

BB Kings

Det var kört redan innan det börja

 OUFH.. Behöver vi säga så mycket? Na e 

BB Kings

Hjulet snurra men hamstern e död

 Se för jävlig ut

En missbedömning

En missbedömning. Jag ba vadå ska vi inte fiiira nyår? jag ba eeeh va? vadå? när ska jag åka hem liksom? hehe jag ba eeh ska vi inte göra det nu? vad är klockan liksom? Skicka doooooooosan.

www.olw.se

BB Kings och nej. Inte Burgerkings. En jävla skillnad.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0