Vaa

Imorgon är det första April tror jag. Då vet man ju aldrig vad som kan hända på bloggen?????? O imorgon blire ju ialla fall o fira att man slipper fängelset en vecka. Soft. Sen vet man ju aldrig vad som kan hända o vad Dan har att erbjuda..

Nu blir det ju i alla fall o knäcka en biira o sörja att OS e slut.. Varför var det ingen som berätta? Tiden går s fort att man knappt hinner med. Jobbigt. Men man får ju prioritera..

O sen får vi be MÅNS MÖLLER sluta skicka mejl o brev o sluta ring(Man har ju fått byta telefonnummer!). Vi ska inte fira midsommar med dig. Alla andra ska dock skicka in sina bidrag men om man som Måns aldrig får nåt svar så kanske man ska fatta piken?!!??!!

Stay Kol

BB KINGS simply the best


Det blire jue sen ehh oså

Ja asså det blire jue oså. Imorgon blire i alla fall sommar dojerna. Tips till er från mig oså.

Sen blire ju påsk dieten till helgen också. Man måste ju tänka på figuren. Jävlar va bra den e(figuren asså, ja dieten ockås för den delen). Ja asså det är svin viktigt o tänka mycket på figuren oså för då jämnar det liksom ut sig när man inte gör så mycket åt den. Eller va fan, det gör vi ju visst de. Jobbar stenhårt inför becah 10.

Sen tänkte vi smeta upp bilden som inspirerade dagens outfit:



BB Kings

7 SM guld har täjle, hur många guld har ni??

Asså nu snackar vi massiv bloggtorka men den är över nu oså, skönt!! Det har vart rätt mycket nu på sista tiden. Jävlar va utbränd man e nu, mindre kul. Sen vart man ju först tagen av vakten o sen av polisen på SSK matchen men det var de värt kan jag ju säga. Men mycket mer får jag inte riktigt säga, asså det var polisen som sa det till mig, andra B King för den delen också kan jag ju säga, för då skulle vi hamna ännu mer i klistret oså. Men gjort e gjort o vi ångrar ingenting!!

Nu e vi som sagt tillbaka starkare än nånsin!


Fane man blir ju stolt när det är BB Kings som styr upp allt, jävlar va lyckat det var....

BB Kings THe OnCE the onlies

Massiv bloggtorka

Vi e snart tillbaka - starkare än nånsin!

The Once The onlies

BB Kings

Midsommar

Det pågår en kamp om var och med vilka BB Kings ska fira midsommar tillsammans med. Vi har ett antal kandidater, vi kommer presentera några av kandidaterna idag..



Här är den första kandidaten som skickat en separat brev och mail. Där det framgår tydligt att han vill att BB Kings ska förgylla hans midsommar. Vi återkommer med resultatet, men Ola, allt vi kan säga är att du ligger ruskigt bra till. Ruskigt massiv!



Henke, behöver vi säga nått??



JW, du vet vart vi finns. Puss påre



Rolandz, så jävla fräscha. Man blir jue oså.

Kampen kommer att fortsätta, ring in ditt biodrag till 0704147602, mejla eller skicka brev som Ola gjorde, allt går fram det vet ni! Om ni inte får svar (ex. Eric Saade), så vet ni varför. Håller inte med gumma t.ex.

Håll er uppdaterade! Stay focused översättning för er utländska läsare,

BB Kings

 

va fan eh??

nu e man ju så jävla full. jobbigt uta ba fan. Å Chill kröket har fan inte ens börjat än. EH.

Sill awt

Chill out oså.

Det e ju nu det e chill krök på jobbet. Det finns ju bira o viin så det räcker o blir äver. Eller äver tror jag inte att det blir, va fane BB Kings is in the haose eeh..

eh

Vilken jäla frilla ja hade, o så kom det folk jag ba eh va ska vi inte fira nyår o kröka eller?? När fan ska taxin komma? o va? började inte festen nu? ehh., oså.

Signing in
BB Kings

Just smeting

Asså jag hoppas att ni redan nu har börjat ladda inför premiären av BB KINGS - SHOW på fredag!!! Kommer att bli svin bra enligt säkra källor..  Kommer att innehålla allt o lite till, o en hemlig gäst blire nog ska ni se...

Keep in touch

BB KINGS

Onsdagskvällen oså

Onsdag igen. Tror det var en vecka sen sist oså. I kväll blir det nog en liten kvällsbastu också, hann inte med nån morgonbastu imorse. Tips från mig till er: EN bastu om dan, asså bada bastu. Eller badar gör man väl inte?? MEn ni fattar hoppas jag.. Sen blire jue o knäcka en bira. Tänkte köra en vit månad men jag vet inte hur mitt huvud tänkt i måndags när jag kom på det................. Ska absolut inte göra det alltså utan ikväll blire nog stark bira för hela slanten.


Man har ju precis tjackat ny oså..

The onCE the onlies

BB KINGS


[email protected]

Frågestund:

Ska ni springa midnattsloppet?
Nej för faan det är för lätt.

Vad e ert dyraste plagg?
Kamelrock oså. Det tog ju i plånkan asså.. 400.000 svenska kronor oså.

Vart e Maria?
Hon vill helst va utanför bloggen om det är OK för er oså.

Om du skulle bli gravid nu, skulle du behålla barnet?
Nej för faan det är för lätt.

Hur lärde du känna Bobby och Gabbi?
Hur lärde jag Inte känna dom? Det e lite så jag ser det.

Har du fyllt på dina läppar/förstorat brösten? Ser ut så!
He he smickrande. Mane eh ju en naturlig skönhet oså.

Jag släcker lampan i badrummet när jag gör nr.2. Har du någon helknasig vana?
När vi går på en bro måste vi slänga ner luren i vattnet oså. JHobbigt asså. Det blir ju dyrt i längden assa.

SÅ hej då.

BB Kings




Liveblogg

Fane det e ju liveblogg från klacken nu SSK-Rögle. Det e ett jäla tryck oså. Det blir ju Bonde söker fru på bortaa ståååååååååååå snart. Biran ba flödar o man vart ju tagen av vakten i andra period mene man fick ju komma in sen igen o se resten oså. Nu ere ba två min kvar. Fane glömde ryggan hemma.

Grabben med stilen o bilen e på väg............. Håll öron o ögon öppna!

BB Kings

Grabben med stilen och bilen

Ciggen och ryggan.

Fane det vart jue o dra direkt från The Strip till jobbet imorse. Det var jue att dra en Sub of the day innan man stämpla in oså.

Vi ommer o starta en ny krönika här på bloggen: Grabben med stilen och bilen!
Håll er uppdaterade, den e rå bra.

oså.

BB Kings

Fruskosts

Man e ju inte sämre än andra bloggare oså så nu smetar vi upp en bild på dagens fruskosts. Det blir jue eh.


Grädden e inte tillräcklig så det gäller ju att ha chokladsemla för att få den riktiga känslan.

BB Kings

Ljudteknik

Idag blir det första delen av kursen. Det blir ju ljudteknik. Just nu e man ju o hämtar ut biljetter till Inga rövar finns i skogen, det blir jue oså. Sitter bredivd min vän oså, hon e dvärg o når inte riktigt upp till disken så jag får beställa åt henne oså. Det blir jue jobbigt i längden oså.

Man ska ju bli ljudtekniker i nästa livet oså, man tror ju på karma.

Man blir ju sugen på o dra i spakarna oså.

Ikväll blir det ju middag på Ceasar's med PP. Sene blir de ju att ladda inför morgondagen då blir det jue cigg oså. Sen eeeh blire ju o softa i backen till flickskolan med Grabbarna o norrlands. Nu blire ju Kebabtallrik Meal 49:- Sibylla, det e ju gynnsamt för plånkan oså.

Stay focused.
BB Kings

The strip oså

Asså de blire jue oså sen azz..
Noterat idag: B King spårlöst försvunnen. Tror jag vet var hon e men man kan ju aldrig va säker!! Hallå vart e du?? I alla fall hon kan mycket möjligt ha börjat o grunda redan på eftermiddan med en drink of the day på stanleys. Sen kan hon ha hängt på donken o käkat cheezeburgere o grillchips. O nu kan hon va på The Strip. AA hon hänger där en del. Men hur kommer hon in?? Asså hon kommer knappt ut oså. A så det kan va. A men i alla fall jag vet ju egentligen inte men så skulle en fredag mycket väl kunna se ut... Men hon e nog tillbaka snart oså!

Sen har jag inte noterat så mycket mer idag.. Ganska inte så jätte bra av mig kanske. Men imorgon e en annan dag! Tror att den blir mer givande.

Men nu blire biiira med grabbarna o leta efter B King.. Mest troligt är det att hon hängt på låset till the Strip!!!!!!!

The Strip, D Place 2 B

BB Kings THe once the onlies

Ur BB Kings garderober


Nej va fan e det här?? Asså vi har mycket som är oanvändt i våra garderober men det här är inget som jag ens kan tänka mig att varken jag eller B King har köpt, hm... NEMEN!! Snilleblixt oså! JAg skulle visa en bild på the one and onlie KAMEL ROCK så tog jag en bild på THe camel rock: Kamel klippa! Ruskig missbedömning oså!!!!


Här har vi ju den lilla juvelen som jag tänke visa!! Här har vi kamelrocken som åker fram varje vår, otroligt fräsch! Det bästa med den är nog att man kan matcha den med det mesta. Men det som jag tycker är snyggast o ha till är ju (behöver jag ens säga att det är tjurbuttsen?) a men tjurbuttsen i alla fall. Gärna utan byxor så att du får den lite mera tuffa stilen, kör även utan strumpor i skorna så att fötterna klibbar fast så där härligt i stövlarna, mmmm....... Sen skulle jag nog även ta en keps till det hela. Det passar liksom till alla tillfällen... Ska nog springa o plocka fram den nu med detsamma. Eller jag o jag, ja ska skicka nån som hämtar den B King exempelvis. Se så....

HA det bäst

BB KINGS

Lördag imorgon

Tror jag?! A det var det visst. Puh.. Annars kunde det blivit jobbigt oså. Imorgon blire o ta Dan lite som den kommer. Riktigt fin känner jag på mig att den blir. Kanske gå lite på stan få en manikyr kanske shoppa o gå på spa.... Eller vad är det jag hör???? HAHAHA självklart inte. Amen fiifan. Va med grabbarna o bruden o bärsen oså blire ju självklart. Jag o B KING har förresten storslagna planer som ni inte får missa.. to be continued... Kan bli en liten premiär fest ikväll kanske? Ja vem vet... Men i alla fall så slänger vi upp i BB Kings garderober snart. Det skulle inte jag vilja missa ialla fall.

Puss

BB

DAGENS UTHÄNGNING


Vem E hon på bilden???!!!? Bruden o ciggen...
Hon e king.

Men följd frågan på det hela blir ju så klart: Vem fan är det som slaggar i bakrunden???????????????????


BB KINGS SIMPLY THE BEST

Puhh...

Asså ja vad var det egentligen som hände? Sprang lite oså men det har jag ju såklart kompenserat för genom att ätit en sådär 4? kilo choklad o knäckt en bira eller heheh... inne på 5:biran redan. E lite foll oså. Men ni behöver inte oroa er kommer inte att hända igen(löprundan asså)! Imorgon kommer massa spännande grejer upp på bloggen....skulle inte vilja missa det!!!!!!!!! Våga fråga, BB KINGS SHOW m.m....

BB KINGS  

Vad ÄR det jag hör?

Här sitter man o fullföljer skinny tips, alltså äter choklad. Så får man mess att B KING E UTE O TAR EN LÖPRUNDA PÅ 40 MIN!!!!!!!!!!! Har ni sett henne? Eller vet vart hon är, har hon från o med nu pris på huvet! Det börjar på 340000:- Först till kvarn vinner!!!!!!!!!!!!!!!!!

En mycket förvirrad B KING


Molntröja

Varje dag är det många som ber oss visa våra garderober, alla kläder och skor. Det skulle ta en evighet så då kom vi på en smart grej. Varför inte visa lite i taget? Därför startar vi här i bloggen - ”Ur BB KINGS garderober”. Där kommer vi några gånger i veckan visa upp ett plagg, ett par skor eller väska/smycken osv från graderoben:



FÖRST ut är denna skönhet, den gröna lilla bakelsen brukar jag kalla den. En av mina favorittröjer, en man alltid kan slänga på sig när man känner att garderobne ekar tomT. Passar till det mesta, helst med ett oranged skärp i midjan, puderrosa haremsbyxor (favoriten) o självklart........... TJURBUTTS.

BB Kings

Det e svindyrt på LONG ISLAND

Det bliir ju oså.

Fan idag när man skulle gå till Limerick glömde man ju dojerna. En ljusfläck i kylen e ändå att Brandsta City Släckers lirar live imorn! Man blir ju glad oså. Det e ju alltid bättre o frysa i tältet än o tälta i frysen oså. Man hare jue en secret crush på han som sjunger..









Favorit i repris. Hon e fortfarande DOMINANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorn blir det en ny våga fråga. Bloggen har hackat hela dagen då det har varit ett sådant massivt tryck som vanligt! Håll öron och ögon öppna, snart gräddar vi upp T H E I N L Ä G G OF T H E Y E A R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

The OnCe and OnliES

BB Kings


Jag droooog i snöööörettttt

´

BB Kings

Skinny tips

Asså va? Skinny tips... Nja egentligen inte riktigt vår grej men vad gör man inte för er bloggläsare :-) Kör inte så mycket olika dieter o så men lite tips ska vi nog kunna knåpa ihop, hehe.

Morgonbiran e ju en klassiker som man kört på i alla år. Knäck en det första ni gör när ni vaknar, ökar förbränningen kollosalt oså. (Tips från oss till er: ställklockan lite tidigare än vanligt knäck en bira o somna om)

Sen har vi ju det gamla tale sättet. En choklad per dag gör magen glad... Sen så får man ju äta den man tycker om oså. Mängd oså är också olika. Men snåla inte om ni vill nå resultat.Tips från oss till er oså.

Grillbrickan. Klassiker. Ord känns överflödiga.



Så nu får det ta o räckamed skinny tips för idag!! O om ni nu gör som vi säger kommer att det gå galant. Men jag menar varför finns det vass vid stranden om ingen ska bada där??? Precis.

BB KINGS

Fråga

DAGENS FRÅGA!!

När ni var yngre hade ni ljusare hår, skulle ni kunna tänka er o färga tillbaka?, Tess

Hej Tess! Yngre o yngre, i somras. Ni anar inte hur mycket frågor vi får kring vårt hår. Skulle kunna slänga upp otaliga inlägg om vårt hår, har dock inte riktigt tid eller lust att skria om frillan oså. Men men undantag idag o tillbaka till frågan då. Ja men det får tiden utvisa. Varför inte tänker jag, kommer nog att göra det nån gång. Men idag så trivs både jag o B King bra i lite mörkare men visst känns det fräscht med ett ljust hår till våren!

Volym har kännts hett i vinter. Ruskigt dålig hårdag oså dock........

BB Kings

Det blir juee..

 

Jag har:

 

(x) rökt en cigarett, ciggen o biran oså

(x) rökt en cigarr

(x) varit full

(x) hånglat med någon av samma kön

(x) varit kär

(x) blivit dumpad

(x) dumpat någon

(x) fått sparken

 (x) rymt hemifrån

(x) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling

(x) gått på en blinddejt

(xxxxxxx) ljugit för en kompis

(x) varit kär i en lärare

(x) skolkat

(x) legat med en medarbetare

(x) sett någon dö

(x) varit kär i en av mina internetkompisar

(x) varit i Kanada

(x) varit i Mexiko

(x) flugit

(x) ätit sushi

(x) åkt snowboard

(x) crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

(x) haft ett te-party

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

(x) åkt släde

(x) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

(x) somnat i skolan/på jobbet

(x) använt ett falskt id

(x) tittat på en solnedgång

(x) varit med i en jordbävning

(x) rört en orm

(x) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

(x) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

(/) tagit hand om ett råddjur

(x) vunnit en tävling

(x) gått mot rött

(x) blivit avstängd från skolan

(x) varit i en bilolycka

(x) haft kärlkramp oså

(x) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) dansat i månljus

(x) varit vittne till ett brott

(x) varit besatt av post-it lappar

(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna. Det blir ju glömma skorna oså

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

(x) känt som om du håller på att dö

(x) lekt polis och rånare

(x) sjungit karaoke

(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

(x) skrivit ett brev till tomten

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

(x) förstört en fest. FIIIFAN BAD MEMORIES OSÅ

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen. Vadåe inslagen? Med vadå? Papper eller?

(x) burit pärlor

(x) hoppat från en bro

(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(x) kysst en spegel

(x) sjungit i duschen(nästan varje gång!)

(x) burit en svart klänning

(x) drömt att du gift dig med någon

(x) limmat fast din hand i något

(x) fastnat med tungan i metall

(x) kysst en fisk

(x) varit en cheerleader

(x) suttit på ett tak

(x) skrikit så att du inte fått luft

(x) byggt en kärra

(x) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

(x) inte duschat på en vecka

(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

(x) haft en trädkoja

(x) spelat kyckling

(x) blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

(x) brutit ett ben

(x) fångat en fisk och sen ätit den

(x) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att du gråtit

(x) gråtit så mycket att du skrattat

(x) fuskat på ett prov

(x) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken

BB Kings


Lista

Hur bor du? Hur bor jag inte? Oså.
Brukar du komma i tid? Nej hinner alltid bli försent.
Hur lång är du? 9
Kan du laga mat? Vem kan inte? Gott blir det ju inte iallafall. 
Vad har du på dig just nu? Haremsbyxer o tjurbutts, Bara.
Har du någon fobi? Gräs på sommarn e ju vidrigt
Hade du en bra kväll igår? Nej. Jag var på drejeri o leran ba fucka
Vilket är ditt senaste inköp? Räknas strumpor? Isåfall från Ica Maxi tidigare igår.
Din favoritdryck på morgonen? Behöver du ens fråga? Kall bira e svårslaget på morgonen. Morgonbiran.
Var fick du dina senaste pengar ifrån? Kasino oså
Har du sovit i din egen säng inatt? Nej, hehe.. Ojojojoj!!!!!
Vad hade du sönder senast? En matta, den ba fucka när man gick på den.
Vem snackade du med senast? Helge skoog oså.
Varm favoritdricka? Glögg
Favoritdricka när du är riktigt törstig? Bira med grabbarna helst
Alkoholhaltig favoritdricka? Dynamit bira
När gjorde du senast något riktigt dumt? En riktig missbedömning imorse. Glömde skorna för andra gången den här veckan. Strumporna blev bra blöta oså.
Saknar du någon just nu? Ja, Klasse e borta oså.
Stör du dig på någon? Snarare, vilka stör du dig inte på?
Senaste person du kramade? Kiro
Senaste person du ringde? Kiro
Senaste person som ringde dig? Kiro
Vad drack du senast? Drink of the day på Stanleys
Vill du ha barn? Har redan 5, ångrar mig.
Har rakat dina ben någon gång? Nej fy fan va äckligt
Är du sugen på något nu? Hehe behöver du ens fråga? Svaret e självklart.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? Ehhh.. va?
Brukar du baka? a oså
Röstade du i det senaste valet? Ja, på Manboy med Erik Saade
Vilken låt lyssnade du senast på? Bira låten - Markoolia
Har du pengar på mobilen? Nej i plånboken
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 04.10 själv då oså
Var köper du dina matvaror ifrån? Lidl
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hehe................................ ehh..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? a
Vad åt du till middag senast? eh?
Kan du vissla? Ja, pallplats i visslingsvm för 5 år sen.
Tittade du på tecknat när du var liten? Nej, var aldrig liten oså. Kollade mest på Uutiset
Äger du några popband t-shirts? a
När flög du senast? imorse till majkala.
Har du gråtit offentligt? a
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? aa, satsar på nåra till våren. mest piercingar. i tungan oså.
Vad har du med dig in på bion? kiro och kaffe, ibland skor om jag inte glömde.
Vad har du för väder? Solsken 30 grader oså.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? eh va? gymnasiet?
När sov du senast på golvet? inatt??
Vilken är din favorit drink? Dricker inte drinkar om inte biran e slut
Gillar du din boendesituation? a
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 21,5
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fane det blir ju bättre snarte.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Hoppar hellre utan oså.
Är du mörkrädd? Nä mer ljusrädd oså.
Två saker du alltid har med dig? Koppel och pulsmätare

Paparazzis


Det är inte alltid en dans på rosor o va känd och SVeriges största bloggare. Men jag antar att paparazzis är nått man får ta...

BB KINGS

BB Kings reseguide

Efter mycket tjat så smetar vi upp en liten reseguide här på bloggen. Riktigt fin om jag får säga det själv. Vi är ju rätt världsvana för er som inte har fattat det än, hehe. Men det blir lätt så när man är Sveriges största bloggare.. oså. Mycket premiärfester o betalda semestrar, ja ni fattar. Läs o njut är allt jag har å säga. Det här är del ett också, den är här för att stanna skulle man kunna säga!


B King på den årliga resan till OZ. För er som inte vet vart det ligger, slå upp det. Orkar inte förklara oså. Riktigt najs äre där också oså. Men det luktar ganska mycket mat, som man nästan kan hör på namnet. Men annars håller allt väldigt högklass. Det är ingen ovanlg syn o se B King så där efter lite för många norrlands........


Annars e ju Thailand ett säkert kort, mycket singel mingel där kan jag lova... Men för guds skull ta med egen bira. Den e förjävla äcklig där!

Den här brukar jag o B King satsa på. Dom värmer så gott...

DYNAMIT, behöver jag säga så mycket mer?? Nae!

Del 2 kommer inom kort

Hörs senare!!

BB KING THE ONCE THE ONLIES

Dagens tanke

Asså egentligen har jag typ ingen speciell. Ville bara säga att snart kommer det en liten reseguide som BB KINGS har knåpat ihop. Riktigt trevlig faktiskt. :-)

Sen undrar jag om någon har tips på en bra lur med nöd mess. En BB King e på jakt efter en nämligen. Vänlgen lämna en kommentar om saken eller ring 070414..... Ja ni har mitt nummer. Nöd mess e ett krav dock, sen ska den gå o ringa messa med. Sen får det räcka...

Puss
BB Kings

stenseriös-seriös som en sten

Asså fiifan vilken jävla helg. A Som en stor minneslucka skulle man kunna sammanfatta den. Fast dene hade sina ljusa stunder oså. Biran ba flöda o jag o B King har vart asså råpackade hela helgen(Se föregående inlägg..). Men nu tjackade ju ny grill oså för ett tag sen så det blir o fixa ruggig grillbricka oså till kvällen, och ta sig en återställare.

Kul o se att bloggen e igång igen som sagt. O antalet läsare bara ökar o ökar skoj!! BB Kings e i alla fall tillbaka för att stanna!


Köpte en i blått också. Känns så jävla fräscht till våren!!!!!

Puss oså

Going stronger than ever

BB KINGS

Ap-rak oså



BB Kings

Fäst (stavning nån?) oså

Asså nu blire ju biiira oså. Jääävligt najs.  O snart blire ju å kolla på melodifestivalen med grabbarna. Aldrig fel, och om jag känner alla rätt så kommer det bli ett jävla drag. Bara så att ni vet! Tänkte ju köra en vit vecka men det sprack ju redan i onsdags. Men man lever ju bara en gång oså. Nu måste jag dra om jag ska hinna.... 

Ses

BB KINGS

Semester oså

Bloggen går som smort o på tal om det så tänkte vi visa lite semesterbilder från i somras oså.
Typiskt B King o alltid skoja till det. Man Blir ju glad oså. Man kan ju tänka sig att hon tatt en bira eller två till frukosten, asså det var ju ändå semester. Till höger e i alla fall han vi liftade med ner till, till ehh.. a skit samma.

Riktig klassiker. Jag o B King på tivoli. Planka in oså bara. Asså vi behöver ju inte riktigt men det blir ju mer spännande oså. Haha jÄvlar va fort man fick springa.

To be continued........

Simply the best 
BB KINGS


Sa jag....

...... att det blir Bira med Grabbarna ikväll?

BB Kings

Dagens shopping

Eftersom det är sånt Massivt tryck på bloggen och alla e så ruskigt sugna på att veta vad vi shoppar, smäller jag upp en bild på dagens shopping!!



Jävla fräsch spänst i dom oså.. Man kan klättra med dom också. Det e inte alla braxer man kan klättra med... Å bilden ger dom inte rättvisa.. Dom e högre i midjan i verkligheten!

BB Kings

I mitt badrumsskåp....



Det gäller å alltid va redo................. oså.

Go strong
BB Kings

Missbedömningen med ruskigt stort m

Nej nej nej... Asså jag trodde det var sommar imorse, typ. Så jag tog ballerina skorna och sprang till bussen. Men det var ju tyvärr vinter å svin kallt. Trampa i en RÅSTOR vatten pöl...uuuhhh kallt värre. Det var ju bara o langa joggen o byta skor(Tänk va lätt allt skulle bli om man ägde ett par sprillans nya tjurbuttts....). Men det tog aplång tid så jag missade ju typ 4?bussar och kom jätte försent. En riktig katastrof start på Dan.

Men det blev ju inte direkt bättre när man skulle hem. Nae. Då glömmer man ju skorna och går ut i bara strumporna, notera strumporna. Tror inte riktigt att man fattar hur kallt det var. Men det vare ju kan ja meddela. O som grädde på moset(Fiiiifan va äckligt) så drar man en vurpa på gatan, halt va ordet..

Ciao

BB KING simply the best

tjurbuttts

Kan snön försvinna snart o kylan också kanske? En tanke bara. Känns som om bloggen inte är lika aktiv men den e stark tillbaka och kommer att vara bättre än nånsin. Skriv frågor till våga fråga också, kommer svara på så mycket som möjligt trycket är som alltid massivt.

Funderar stark på att tjacka en ny vårgarderob, känns som om det skulle behövas. Och skor skulle ju inte heller sitta helt fel. Tjurbutsen som jag o B King köpte blev ju snodda på en premiär fest så det vara ju bara o knalla hem i strumporna. Ruskig missbedömning där skulle jag vilja säga. Så om nån ser några schyssta vore det bra om ni sa till. Men dom ska vara råsnygga annars kan det liksom va.

Som dessa kanske?

Ruggiga cravings asså.. Känns som om modemaffian kan känna sig hotade.
Passar till allt liksom.

Puss!

BB KINGS

Chill


Nae asså bara en skön låt oså..

BB KINGS

uRsch

Kom på att vi glömt o berätta att vi tänkte åka på en resa nu i vår. Var vill man åka om inte till PRAG?? Vi tänkte ta tåget, det går ju så himla smidigt ett dygn drygt bara, man känner sig ruskigt fräsch oså när man kommer fram, man sover verkligen bra på tågen oså(Ja asså man behöver ju byta tåg men bara typ 7 gånger, riktigt smidigt). O man hinner ju se så mycket mer oså. Åker ju genom tyskland till exempel. Hur najs? A men i alla fall. Väl framme tänkte vi nog bo på Hostel Advantage. Har man vart där en gång kan man inte bo nån annan stans. Man vill ju ha en viss standad oså.
Avis??
Man kanske tänker att när det är så fint på utsidan så kommer man bli helt besviken när man kommer in, men.....

Inredningen o planeringen av rummen är ju slående. Behöver jag säga att man aldrig vill åka därifårn??

Sen äre ju inte heller helt fel med en biira i vårsolen. Jäälar va gott det ska bli.

Tjeckisk öl är bästa absolut, asså efter norrlans så klart. Ni trodde väl inte jag slagit i huvet eller nått?

Så nu ere bara o boka o sen gör vi Prag osäkert. Kan verkligen rekommendera staden. Allt e bara så underbart. Maten.. Mmmm.... Skönt att man inte BARA mår illa när man e där, de e ju bra i alla fall.

The onCe The onlieS
BB Kings 


Hei Kiro!!!!!!!



Fåren inge kaffe Elle nått???

BB Kings

Har du sett En dag i Malmköping?

Eller juste En annan del av köping hette det.. Man slänger ur sig bra jäla dumma grejer när man e lite foll oså. Igår var det all in azz. Det blir ju en återställare snart.................... Ja!

Ikväll blir det Minttu med grabbarna. La ju x-antal för många pizzor imorse när jag tog morgonbiran så e inte så jäla sugen på bira nu ikväll. Fan det är typ fössta gången ja inte e det på typ sah 6-7(?)(!) år elle nott. 



Så jävla fräscht med Minttu.

Åkte vasaloppet imorse också, hade en burkbira i alla fickor så jag satte mig i första bästa snödriva o tog en bira o njöt av solen. sen vare att spetsa blåbärssoppan med lite rent, vart en jäla fin smak.



Se på fan, så får man Dagens Inspiration till höger där också på köpet..

Nej nu blire o börja förberedelserenrena inför kvällen. Fram med Minttun NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Still Going Strong
THE ONCE THE ONLIES
BB Kings


Plans

Vet att många vill veta hur en vanlig dag ser ut för Sveriges största bloggare ser ut, men det får bli en annan dag men kan berätta vad som händer imorgon.

Börjar morgonen med en bloggfika på Mocco. Najs asså. Sen blire väl att se vad dagen har att erbjuda. En bira hinns nog med, aaa ni vet ju hur det är. Man shoppar lite, träffar lite fans. Sen på kvällen ska vi nog hänga med vår vän JW. Ja vi hänger en del med han...

Bild från en middag vi hade nu i veckan. Vardagslyx....

BB Kings


Förlåt

Ruskigt dålig uppdatering den senaste tiden, men schemat harsom sagt varit helt gaalet. Ni  kan ske undrar vad va har haft för oss.. Vad har vi inte gjort tänker jag lite. Men så är det att ha sveriges största blogg. Man går aldrig obemärkt förbi.. Känns skönt att läsarna inte sviker fast man tar en liten paus.

Juste trffade Mr Jay o han ville jätte gärna vara med på bloggen.

Å ja det är en armani mobil..

Pusss

BB Kings

RSS 2.0